Huskeliste (0)

 
 
 

News

 
 
 

København, 02.07.2017 - UZIN Utz sponsor af DM i Skills 2018–2019

Vi har indgået en sponsoraftale for DM i Skills 2018-2019, Danmarksmesterskabet, hvor unge op til 25 år konkurrerer i faglig dygtighed inden for forskellige håndværk.

“Gulvlæggerfaget er et fremtidsfag. Markedet efterspørger veluddannet og dygtige gulvlæggere. DM i Skills er derfor et vigtigt arrangement for os at støtte op om. Som sponsor for gulvlæggerfaget ved DM i Skills håber vi også at kunne bidrage til, at flere unge opdager og søger ind i gulvlæggerfaget“, siger Lars Albrecht Jensen, direktør Skandinavien UZIN Utz.

Anders Hjorth Jensen, som er branchechef for Gulvbranchen, Gulvsektionen og Gulvbranchens Vådrumskontrol, har samme mening:
“DM i Skills er en fantastisk platform, hvorfra vi kommer i direkte kontakt med rigtig mange unge mennesker, der snart skal vælge en uddannelse. Vi håber, at Skills kan være med til at skabe opmærksomhed omkring gulvlægning som en spændende og attraktiv uddannelse“.

Anders Hjorth Jensen understreger også, hvilken vigtig rolle sponsorerne har: “Uden sponsorernes tilskud kan vi ikke skabe en flot gulvstand medmange aktiviteter, der skaber opmærksomhed blandt de unge. At lave en gulvbelægning er et stykke håndværk, hvor også materialerne spiller en stor rolle“.

Kampen om hvem der bliver Danmarks bedste gulvlægger 2018, afgøres i januar. Ved mesterskabet sponserer UZIN Utz også de produkter, som de unge skal bruge for at udføre de forskellige dele af konkurrencen i kategorien gulvlægning.