UZIN ECO2 CHOICE

BÆREDYGTIGE PRODUKTALTERNATIVER MED ET LAVERE CO2-FODSPOR Uden at gå på kompromis med slutresultatet

Bæredygtighed er ikke et nyt emne hos UZIN. Allerede i 1980'erne lagde vi grundlaget for et sundere og mere miljøvenligt håndværk ved at lancere de første opløsningsmiddelfrie lim. I dag er hovedfokus at reducere klimaskadelige CO2-udledninger og udvikle produkter, der bruger ressourcer effektivt.

Siden 2021 anvender vi princippen om biomassebalance. Det betyder, at vi erstatter oliebaserede råvarer i fremstillingsprocessen med fornybare råvarer fra organisk affald. Derved kan vi bevare fossile ressourcer og markant reducere CO2-udledningen. Denne metode ændrer hverken anvendelsesevnerne eller kvaliteten af vores produkter. Det betyder kun et mindre CO2-fodspor.

For at gøre det lettere for dig at vælge CO2-optimerede produkter, dvs. produkter fremstillet med biomassebalancerede råvarer, er disse nu tydeligt markeret med ECO2 CHOICE-logoet.

Produkter der er mærket med ECO2 CHOICE-logoet har en QR-kode på emballagen. Scan den, og du får alle relevante oplysninger om produktets CO2-fodaftryk.

 

Galleri

Downloads

    Lægningssystemer til afretningslag, gulvebelægning og trægulve

    Maskiner og specialværktøj til forberedelse af undergulv og lægning af gulvbelægninger

    Komplet produktsortiment til lægning, renovering og vedligeholdelse af trægulve

    Epoxygulve med passion for design

    Læggesystemer til klinker og natursten

    Kvalitetsværktøjer til maling, spartling og gipsplader